Let’s get physical

Omdat veel mensen nu wat meer aan lichaamsbeweging willen doen en omdat je dit gewoon zelf thuis kan doen, toon ik jullie vandaag een yoga workout-filmpje van Sadie Nardini.

Sadie Nardini is een slanke roodharige New Yorkse die houdt van yoga. Ze richtte de Core Strength Vinyasa Yoga op en heeft haar eigen show waarin ze yogales geeft. Daarnaast heeft ze 2 boeken over yoga geschreven en ze post regelmatig filmpjes op YouTube met leuke workouts.

Wat haar video’s zo bijzonder maakt, is vooral haar lieve, kalme uitstraling. Ze legt de oefeningen ook goed uit, soms met wat achtergrondinformatie. 

Ik heb dit filmpje gekozen omdat het geschikt is om je lichaam wat strakker te maken en wat gewicht te verliezen. Bovendien kan je kiezen hoeveel keer je de oefeningen herhaalt: 1, 2 of zelfs 5 keer. Jij bepaalt wat je lichaam aankan. Deze workout bewijst bovendien dat je niet alleen saaie oefeningen moet doen om je buikspieren te trainen, het kan ook “rock ‘n’ roll”! Houd er wel rekening mee dat deze reeks oefeningen al vrij gevorderd is. 

Omdat ik nog maar een beginnende blogger ben met een standaard blog, kan ik jullie niet de video zelf tonen, maar wel de link ernaartoe:

http://www.youtube.com/watch?v=e6Wt9CFb-4s 

Hou je meer van een kalme reeks oefeningen die je ’s morgens kan doen, bekijk dan zeker dit filmpje:

http://www.youtube.com/watch?v=8Xfqio9l3x4

Of heb je echt geen tijd/plaats om uitgebreide oefeningen op een matje te doen, kijk dan eens naar dit filmpje met oefeningen op een stoel:

http://www.youtube.com/watch?v=mqmaFcckLVQ

Veel plezier met de workout!

With love,

Katia

 

5 gedachtes over “Let’s get physical

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s