In the spotlight #3: The Body Shop Limited Edition body lotion

Het derde product dat hier een plaatsje in de schijnwerpers verdient, is de Limited Edition body lotion met glitters van The Body Shop. Er zijn 3 Limited Editions in het assortiment: Vanilla Bliss, Cranberry Joy en Ginger Sparkle. Ik kocht Vanilla Bliss en Cranberry Joy, dus als je houdt van een beetje glitter, lees dan zeker verder!

body lotion

De body lotions zitten in een grote pompfles (250 ml), dus kan je gemakkelijk doseren. Je kan ze ook op slot draaien, dat is wel handig als je de body lotion wilt meenemen, zodat het product niet kan uitlopen.

De geuren zijn alvast heerlijk: Vanilla Bliss ruikt overduidelijk naar vanille en Cranberry Joy ruikt heel fruitig. Een minpuntje hier is dat de lotions nogal chemisch ruiken. Na ongeveer 2 à 3 uur neemt de geur af.

Cranberry Joy

CY

De body lotions smeren relatief goed uit en trekken snel in. Als je net als ik houdt van een beetje sparkle met de feestdagen, dan zit je zeker goed met deze LEs. Ze zitten bomvol met glitterdeeltjes die heel lang op je huid blijven zitten, ideaal dus voor een feestje! Houd je het liever subtiel, dan kan je ook wat lotion op je armen en decolleté aanbrengen voor wat extra glans. 

Met deze body lotions zal je zeker stralen tijdens de feestdagen én ze zijn ook leuk om cadeau te doen!

De Vanilla Bliss, Cranberry Joy en Ginger Sparkle body lotions zijn nog tijdelijk verkrijgbaar bij The Body Shop en kosten €10.

Houden jullie van wat extra sparkle tijdens de feestdagen?

With love,

Katia x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s